Služební vízum

Služební víza do Ruska mohou být udělena na měsíční až roční pobyt, s jedním nebo více vstupy.
Pro služební vízum do Ruska musíte předložit:
1. Cestovní pas, který má nejméně 2 volné stránky, určené pro víza (platnost pasu musí být o 6 měsíců delší než platnost ruského víza).
2. Vízová anketa se vyplňuje online zde: visa.kdmid.ru (je potřeba ji po vyplnění vytisknout, podepsat a s touto žádat o vízum)
3. Fotografie 3,5 x 4,5 cm (barevné foto na bílém pozadí)
4. Potvrzení o cestovním pojištění
5. Pozvání od zvoucí organizace v Rusku které zvoucí organizace vyřizuje na MZV.

 

Pozvání do Ruska musí být uděleno ruským Ministerstvem zahraničních věcí nebo jeho regionálním oddělením, Ministerstvem vnitra nebo jeho místními pobočkami, či jinými oprávněnými ruskými úřady.
Zvací dopis musí obsahovat: úřední razítko a sídlo úřadu, podpis a příjmení pracovníka, oprávněného k pozvání cizinců do Ruska.
Předložit musíte originál pozvání.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sarka. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.