Turistické vízum

Turistické vízum do Ruska je udělováno na pobyt v Rusku maximálně na 30 dnů.
Pro získání turistického víza musíte předložit:
1. Cestovní pas, který má nejméně 2 volné stránky, určené pro víza (platnost pasu musí být o 6 měsíců delší než platnost ruského víza).
2. Vízová anketa se vyplňuje online zde: visa.kdmid.ru (je potřeba ji po vyplnění vytisknout, podepsat a s touto žádat o vízum)
3. Fotografie 3,5 x 4,5 cm
4. Potvrzení o cestovním pojištění
5. Pro turistické skupiny: doklad, potvrzující naplánovanou trasu a obsahující kopii potvrzení oprávněné ruské cestovní kanceláře s uvedeným číslem dokladu a číslem potvrzení pro vízum, vystavený cestovní kanceláří.
Pro samostatnou cestu: potvrzení o zamluvení hotelu od oprávněné ruské cestovní kanceláře nebo bezprostředně od ruského hotelu s uvedeným číslem dokladu a číslem potvrzení pro vízum.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Sarka. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.